Olej z pestek moreli surowiec kosmetyczny

Olej z pestek moreli surowiec kosmetyczny

Dodano: 18-11-2016

sklep ze zdrową żywnością po kąpieli olej kosmetyczny

Stosowanie oleju z pestek moreli

Olej z pestek moreli może być stosowany bezpośrednio na wilgotną skórę.

Właściwości oleju z pestek moreli

Olej z pestek moreli doskonale nawilża i wygładza skórę. Najlepiej nakładać go na skórę mokrą (tuż po kąpieli) – wówczas zapobiega swędzeniu, pieczeniu oraz chroni skórę przed nadmierną utratą wody. Olej z pestek moreli ma przyjemny, migdałowo-marcepanowy zapach. Olej bardzo dobrze się wchłania.

W sklepie internetowym BioIndygo.pl mogą Państwo znaleźć wiele interesujących produktów. Drobna sól himalajska doda Twoim potrawom wyjątkowego smaku. Nasiona chia to bogactwo kwasów omega-3. BIO moringa proszek to źródło łatwo przyswajalnego białka. 

                          

                           

Treści znajdujące się w serwisie medsowa.pl powstały po to, aby polepszyć kontakt jego Użytkownika z lekarzem, a nie po to, aby go zastąpić. Wynika to z informacyjno-edukacyjnego charakteru serwisu. Jeszcze przed zastosowaniem się do porad opartych na wiedzy specjalistycznej, w tym zwłaszcza medycznej, a zawartych w prowadzonym przez nas Serwisie wskazane jest bezwzględne zasięgnięcie opinii lekarza. Administrator nie ponosi konsekwencji wynikających z praktycznego wykorzystania zawartych w Serwisie informacji.