Alergia
Ból i gorączka
CBD i produkty konopne
Drogi moczowe
Grzybica
Higiena
Inne
Kac i rzucanie palenia
Komary i kleszcze
Mama i dziecko
Nogi i stopy
Oczy i uszy
Oczyszczanie organizmu
Odchudzanie
Odporność
Pamięć i koncentracja
Paznokcie
Pielęgnacja twarzy i ciała
Aloes
Bezpieczne opalanie
Cera naczynkowa
Dermokosmetyki
Kolagen
Kosmetyki i akcesoria kosmetyczne
Olejki eteryczne
Piękna skóra
Pielęgnacja ciała
Pielęgnacja suchej skóry
Pielęgnacja twarzy
Po opalaniu
Skóra, włosy, paznokcie
Starzenie się skóry
Ujędrnianie biustu
Ujędrnianie ciała
Zimowa ochrona skóry
Zmarszczki
Poziom cukru we krwi
Problemy skórne
Przeziębienie i grypa
Rany, urazy, oparzenia
Serce i krążenie
Sport
Sprzęt i akcesoria medyczne
Stawy i kości
Stres i uspokojenie
Trawienie
Witaminy i minerały
Włosy
Zdrowa żywność
Zdrowie intymne
Zęby i jama ustna
Zioła i homeopatia
Zmęczenie i trudności z zasypianiem
Ziarna kopru włoskiego są idealnym dodatkiem do pieczonego mięsa - wydobywają i wzmacniają jego aromat. Mięso świetnie komponuje się ze smakiem sycącej kaszy gryczanej. Ciemny sos warto uzupełnić o smaczną przyprawę myśliwską. Wegetarianie z pewnością zasmakują w lekkiej czerwonej komosie ryżowej, która uzupełni niedobór białka. Z napojów polecamy z kolei pożywny sok z czarnego bzu.
Opinia użytkownika 2020-02-12 08:33
Od kiedy choruję kupuję tylko naturalne produkty. Mocne 5 ***** !
Opinia użytkownika 2017-05-23 10:31
w porządku
Olga 2017-05-12 11:08
Moje obiady z kategorii tych mięsnych zdecydowanie zyskały po dodaniu kopru w ziarnach, nawet Teściówka pochwaliła.