Alergia
Ból i gorączka
CBD i produkty konopne
Drogi moczowe
Grzybica
Higiena
Inne
Kac i rzucanie palenia
Komary i kleszcze
Mama i dziecko
Nogi i stopy
Oczy i uszy
Oczyszczanie organizmu
Odchudzanie
Odporność
Pamięć i koncentracja
Paznokcie
Pielęgnacja twarzy i ciała
Aloes
Bezpieczne opalanie
Cera naczynkowa
Dermokosmetyki
Kolagen
Kosmetyki i akcesoria kosmetyczne
Olejki eteryczne
Piękna skóra
Pielęgnacja ciała
Pielęgnacja suchej skóry
Pielęgnacja twarzy
Po opalaniu
Skóra, włosy, paznokcie
Starzenie się skóry
Ujędrnianie biustu
Ujędrnianie ciała
Zimowa ochrona skóry
Zmarszczki
Poziom cukru we krwi
Problemy skórne
Przeziębienie i grypa
Rany, urazy, oparzenia
Serce i krążenie
Sport
Sprzęt i akcesoria medyczne
Stawy i kości
Stres i uspokojenie
Trawienie
Witaminy i minerały
Włosy
Zdrowa żywność
Zdrowie intymne
Zęby i jama ustna
Zioła i homeopatia
Zmęczenie i trudności z zasypianiem
Bio Inulina to substancja łagodnie słodka w smaku, która posiada mniej więcej 0,1 słodyczy cukru.
Bez problemów mogą ją spożywać osoby chorujące na cukrzycę oraz odchudzające się. Inulina należy do naturalnych węglowodanów, nie jest trawiona przez ludzkie enzymy. Bio Inulina to przede wszystkim prebiotyki, stanowi doskonałą pożywkę dla dobroczynnych bakterii jelitowych, jak Lactobaccillus czy Bifidobacterium. Doskonale sprawdza się też jako zegęstnik zup i sosów, a także stabilizator emulsji (np. majonezu) oraz piany białkowej.
Stosować produkt zgodnie z przeznaczeniem. Bio Inulinę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, poza zasięgiem dzieci.
Łucja 2017-06-08 12:18
Dodaję inulinę do wszelkich past warzywnych. Konsystencja moich kulinarnych wytworów jest świetna dzięki niej.